Ηλεκτροκίνηση για Δήμους | 100% Επιχορήγηση Αντώνης Τρίτσης Ηλεκτροκίνηση

Δήμος Αμυνταίου – Παράδοση Σαρώθρου

Ο Δήμος Αμυνταίου παρέλαβε πρόσφατα ένα νέο αυτοκινούμενο μηχανικό σάρωθρο από την εταιρεία μας, το οποίο αναμένεται να βελτιώσει σημαντικά την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου.

Ο εν λόγω εξοπλισμός έγινε στα πλαίσια δωρεάς από την εταιρεία ΤΑΡ AG προς τον Δήμο Αμυνταίου, στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικών και Περιβαλλοντικών Επενδύσεων. Ο Διαδριατικός Αγωγός Φυσικού Αερίου (ΤΑΡ AG), στοχεύοντας στην βελτίωση της καθημερινότητας της πόλης και της ποιότητας ζωής των κατοίκων, λόγω της διέλευσης του αγωγού μεταφοράς φυσικού αερίου από τα γεωγραφικά όρια του δήμου, υλοποίησε την δωρεά μηχανημάτων έργου στον Δήμο Αμυνταίου.  


Το M 60 είναι ένα στιβαρό και αξιόπιστο μηχάνημα που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει εξαιρετική απόδοση σάρωσης σε κάθε τύπο εδάφους ή περιβάλλοντος.  Με μεγάλη χωρητικότητα δεξαμενής απορριμμάτων 6,0 m3, αυτό το μηχάνημα είναι σε θέση να διαχειρίζεται μεγάλους όγκους απορριμμάτων. Εγγυάται τον απόλυτο έλεγχο των λεπτών σωματιδίων, τη μέγιστη παραγωγικότητα και το βέλτιστο κόστος συντήρησης. Αυτό το σάρωθρο έχει σχεδιαστεί για να σαρώνει τόσο αστικές όσο και βιομηχανικές περιοχές, η απόδοση εγγυάται αποτελεσματική λειτουργία. Με αυτό το νέο σάρωθρο, ο Δήμος Αμυνταίου μπορεί πλέον να παρέχει στους πολίτες του υψηλότερη ποιότητα στις υπηρεσίες καθαριότητας.