Ηλεκτροκίνηση για Δήμους | 100% Επιχορήγηση Αντώνης Τρίτσης Ηλεκτροκίνηση
Τα καλαθοφόρα της σειράς Eurosfilo: Η απόλυτη εγγύηση για ασφάλεια στο χώρο εργασίας

Τα καλαθοφόρα της σειράς Eurosfilo: Η απόλυτη εγγύηση για ασφάλεια στο χώρο εργασίας

Τα τηλεσκοπικά καλαθοφόρα της σειράς Eurosfilo της εταιρίας Comet είναι συστήματα που χρησιμοποιούνται για εργασίες σε μεγάλο ύψος, καθώς έχουν μεγάλο εύρος ανύψωσης και κλίσης του καλαθοφόρου. Η λειτουργία τους βασίζεται σε ένα σύστημα τηλεσκόπησης, το οποίο επιτρέπει την επέκταση του μπράτσου του καλαθοφόρου και την προσαρμογή του στο επιθυμητό ύψος εργασίας. Η σειρά Eurosfilo περιλαμβάνει τηλεσκοπικά καλαθοφόρα με ανυψούμενες πλατφόρμες που μπορούν να φτάσουν ύψος έως και 30 μέτρα. 


Αυτά τα συστήματα καλαθοφόρων διαθέτουν ένα καλάθι εργασίας στο άκρο ενός τηλεσκοπικού βραχίονα, το οποίο μπορεί να ανυψωθεί ή να χαμηλώσει για να φτάσει σε διαφορετικά ύψη. Το καλάθι είναι εξοπλισμένο με ασφαλείς ζώνες για τους χρήστες, ενώ επίσης διαθέτει ενσωματωμένα εργαλεία για τις εργασίες που πρέπει να εκτελεστούν. 


Η σειρά Eurosfilo διαθέτει επίσης διαφορετικά μοντέλα με διαφορετικές δυνατότητες και χαρακτηριστικά, προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις των διαφόρων εργασιών. Προσφέρουν υψηλό επίπεδο ασφάλειας και αξιοπιστίας. Κατασκευάζονται από αλουμίνιο και διατίθεται επίσης καλάθι από υαλοβάμβακα με μονωτική προστασία έναντι επαφών με καλώδια ηλεκτρισμού.