Ηλεκτροκίνηση για Δήμους | 100% Επιχορήγηση Αντώνης Τρίτσης Ηλεκτροκίνηση
Δ. Νεάπολης Συκεών-Παράδοση εκχιονιστικού εξοπλισμού

Δ. Νεάπολης Συκεών-Παράδοση εκχιονιστικού εξοπλισμού

Συνεχίζοντας τη σταθερή εξέλιξη του δικτύου μας με συνεργασίες Δήμων που επιθυμούν να αναβαθμίσουν τον εξοπλισμό τους, η εταιρία μας παρέδωσε στον Δήμο Νεάπολης-Συκεών δύο αλατοδιανομείς και μία λεπίδα αποχιονισμού για την αντιμετώπιση επικίνδυνων καιρικών φαινομένων. Αυτό αποτελεί ένα βήμα προς τον εκσυγχρονισμό των υποδομών του Δήμου και την παροχή καλύτερων υπηρεσιών στους πολίτες του. 


Η προμήθεια αφορά την παράδοση δύο αλατοδιανομείς μοντέλου SHPE και μία λεπίδα αποχιονισμού μοντέλου HTX, από τους πιο καταξιωμένους κατασκευαστές εξοπλισμού απομάκρυνσης χιονιού στον κόσμο. Οι αλατοδιανομείς SHPE διακρίνονται για την αξιόπιστη λειτουργία τους και την υψηλή αντοχή τους, ενώ η λεπίδα αποχιονισμού HTX είναι σχεδιασμένη για αποτελεσματική αντιμετώπιση των επικινδύνων καιρικών φαινομένων. Η επιλογή αυτών των μοντέλων επιβεβαιώνει την δέσμευσή μας για υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία στον τομέα του εκχιονισμού. 


Η λεπίδα BOSS HTX έχει αποδειχθεί ιδανική επιλογή για Δημοτικό εξοπλισμό εκκαθάρισης χιονιού. Είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι εύκολη και γρήγορη η προσαρμογή της σε οποιοδήποτε όχημα, όπως Pick-up και SUV. Παρά τον ελαφρύ και ευέλικτο χαρακτήρα της, διαθέτει ισχυρό και ανθεκτικό πλαίσιο που την καθιστά ιδανική για μικρά οχήματα. Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό της είναι το σύστημα ανατροπής της λεπίδας, το οποίο προστατεύει το όχημα και την ίδια τη λεπίδα από πιθανές ζημιές.