Ηλεκτροκίνηση για Δήμους | 100% Επιχορήγηση Αντώνης Τρίτσης Ηλεκτροκίνηση

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

Η εταιρεία Υιοί Ν. Νουλίκα Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1990. Όλα αυτά τα χρόνια της παρουσίας της στην ελληνική αγορά έχει καταγράψει μια επιτυχημένη και ανοδική πορεία στους τομείς δραστηριότητας της, καθώς επιδεικνύει ιδιαίτερη φροντίδα και σοβαρότητα στην επιλογή, το σχεδιασμό και την εκτέλεση όλων των project που αναλαμβάνει.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Στόχος της εταιρείας είναι η διεύρυνση του πεδίου δράσης και η συνεχής βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών της με τη συνεχή εκπαίδευση και κατάρτιση του προσωπικού της, με τον εκσυγχρονισμό και τον εμπλουτισμό του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού της, με την εποικοδομητική συνεργασία με πρωτοπόρους διεθνείς οίκους και τη συνεχή παρακολούθηση των διεθνών τεχνολογικών εξελίξεων στον τομέα της.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Σχηματίζεται ένα νέο τμήμα, πλήρως αυτόνομο, υπό το brand Noulikas Urban. Το τμήμα αυτό δραστηριοποιείται στην εισαγωγή, πώληση και τεχνική υποστήριξη, στην Ελληνική αγορά, πολλών νέων καινοτόμων προϊόντων τα οποία καλύπτουν πολλαπλές ανάγκες αστικών περιοχών που αφορούν την καθαριότητα, την περιποίηση πρασίνου, τον εκχιονισμό, την πυρόσβεση και άντληση υδάτων, την συντήρηση ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού και πολλές άλλες. 

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΟΧΗΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ

Τα οχήματα πολλαπλών χρήσεων Multihog είναι σχεδιασμένα για να εκτελέσουν αμέτρητες διαφορετικές εργασίες και να εξασφαλίσουν την χρήση του οχήματος και τις 365 ημέρες του έτους. Δεκάδες διαφορετικές εξαρτήσεις τοποθετούνται εύκολα και γρήγορα στο εμπρός και πίσω τμήμα του οχήματος.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΣΑΡΩΘΡΑ

Η αληθινή επανάσταση στον καθαρισμό των πόλεων. Ο οδοκαθαρισμός σε αστικές περιοχές διαφέρει ανάλογα με τις υποδομές τους όπως δρόμοι, πλατείες, λαϊκές αγορές, βιομηχανικές περιοχές και την εποχή του έτους, όπου παρατηρούνται η καλοκαιρινή σκόνη, τα φύλλα του φθινοπώρου και οι θερμοκρασίες υπό του μηδενός του χειμώνα. Μια μεγάλη γκάμα από Σάρωθρα θα καλύψει όλες τις ανάγκες οδοκαθαρισμού.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ

Όλα τα προϊόντα είναι άριστα σε άνεση και αξιοπιστία, ικανοποιώντας κάθε απαίτηση εργασίας. Στην πρωτοποριακή γκάμα αρθρωτών τροχοφόρων φορτωτών, το υδροστατικό σύστημα "Skyline" αναδεικνύει την τεχνική και ποιοτική έρευνα της Paload: άριστη απόδοση λειτουργίας, υψηλή άνεση εργασίας, μέγιστη ασφάλεια, υψηλή δύναμη έλξης και σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΕΚΧΙΟΝΙΣΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Λεπίδες εκχιονισμού και αλατοδιανομείς όλων των μεγεθών και χρήσεων για να καλύψουν όλες τις ανάγκες της πολιτικής προστασίας. Η γκάμα καλύπτει από μεγάλα φορτηγά για επαρχιακούς δρόμους και αυτκινητόδρομους μέχρι ημιφορτηγά (pickup) για τους στενούς δρόμους των πόλεων.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΡΑΣΙΝΟΥ

Τηλεσκοπικοί βραχίονες με διάφορες κεφαλές, κλαδοθρυματιστές διαφόρων μεγεθών, φρέζες απομάκρυνσης κορμών αλλά και εργαλεία απομάκρυνσης αγριόχορτων συνθέτουν μία πλήρη γκάμα προϊόντων για την διαχείριση και περιποίηση του πράσινου σε αστικές περιοχής, σε επαρχιακές οδούς και αυτοκινητόδρομους.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΚΑΛΑΘΟΦΟΡΑ

Εδώ και πολλά χρόνια η Comet (CO.ME.T. Officine) αναπτύσσει και βελτιώνει συνεχώς τις επιδόσεις και τα χαρακτηριστικά των προϊόντων της, έχοντας πάντα ως γνώμονα τρία βασικά χαρακτηριστικά τα οποία έχουν ενσωματωθεί στη φιλοσοφία της εταιρείας και των προϊόντων Comet: άνεση, ασφάλεια και αξιοπιστία κατά τη χρήση. 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Σάρωθρα πεζού χειριστή, αναρροφητικά χειραμαξίδια και κάδοι καθώς και μεγαλύτερα συστήματα οδοκαθαρισμού συνιστούν τα απαραίτητα εργαλεία για την διατήρηση της καθαριότητας στις αστικές και βιομηχανικές περιοχές.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΠΥΡΟΣΒΕΣΗ

Αυτόνομα πυροσβεστικά συστήματα διαφόρων τύπων και μεγεθών. Κατάλληλα για πυρόσβεση, άντληση υδάτων, καθαρισμό και απολύμανση κοινόχρηστων χώρων.
Διαθέσιμα από τροχήλατα συστήματα πεζού χειριστή έως μεγαλύτερα συστήματα, κατάλληλα για τοποθέτηση σε οχήματα PickUp (ημιφορτηγά) και φορτηγά.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

Η νέα «πράσινη» εποχή των ηλεκτροκίνητων οχημάτων έφτασε και στα εππαγελματικά οχήματα. Επιλέξτε μεταξύ οχημάτων τύπου Pickup ή Van με πολλές δυνατότητες παραμετροποίησης.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέα συνεργασία με την εταιρεία Brock – Sweeping Technology Co, Ltd

Νέα συνεργασία με την εταιρεία Brock – Sweeping Technology Co, Ltd

Μέσα στο πλαίσιο της διεύρυνσης και ανάπτυξης της Noulikas Urban, μια νέα προσθήκη έρχεται να συμπληρώσει τον κύκλο των συνεργασιών της...

Νέα συνεργασία με την εταιρεία Tobroco

Νέα συνεργασία με την εταιρεία Tobroco

H Noulikas Urban βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει άλλη μία κομβική συνεργασία. Πρόκειται για την Ολλανδική εταιρεία Tobroco – Giant, που...

Συμβουλές ασφάλειας κατά τον εκχιονισμό

Συμβουλές ασφάλειας κατά τον εκχιονισμό

Ο εκχιονισμός αποτελεί μια σημαντική διαδικασία για την απομάκρυνση του χιονιού από τα πεζοδρόμια, τους δρόμους και άλλες επιφάνειες,...

media="print" onload="this.media='all'"