Ηλεκτροκίνηση για Δήμους | 100% Επιχορήγηση Αντώνης Τρίτσης Ηλεκτροκίνηση
Image

Προφίλ Επιχείρησης

Η εταιρεία μας στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 2.000 τ.μ. από το 2003. Όλα τα τμήματα που απαρτίζουν τα δύο brand [Monte Noulikas & Noulikas Urban] συστεγάζονται στις ίδιες εγκαταστάσεις ώστε μέσω της άμεσης και αρμονικής συνεργασίας να μπορούν αν προσφέρουν άμεσα λύσεις στις ανάγκες των πελατών μας έχοντας πάντα ως γνώμονα τις 3 βασικές καταστατικές αρχές:

1. παροχή υπηρεσιών υψηλής προστιθέμενης αξίας προς τους πελάτες μας σε συνδυασμό με ένα

2. ασφαλές εργασιακό περιβάλλον για τους εργαζόμενους μας αλλά και την

3. βιώσιμη φιλοπεριβαλλοντική ανάπτυξη.

Ιστορικό

Η εταιρεία Υιοί Νουλίκα Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1990. Όλα αυτά τα χρόνια της παρουσίας της στην ελληνική αγορά έχει καταγράψει μια επιτυχημένη και ανοδική πορεία στους τομείς δραστηριότητας της, καθώς επιδεικνύει ιδιαίτερη φροντίδα και σοβαρότητα στην επιλογή, το σχεδιασμό και την εκτέλεση όλων των project που αναλαμβάνει.

Στόχος της εταιρείας είναι η διεύρυνση του πεδίου δράσης και η συνεχής βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών της με τη συνεχή εκπαίδευση και κατάρτιση του προσωπικού της, με τον εκσυγχρονισμό και τον εμπλουτισμό του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού της, με την εποικοδομητική συνεργασία με πρωτοπόρους διεθνείς οίκους και τη συνεχή παρακολούθηση των διεθνών τεχνολογικών εξελίξεων στον τομέα της.


1990

Timeline Icon

Ο Νίκος Νουλίκας, έχοντας διαγράψει μία επιτυχημένη πορεία σε διάφορους επιχειρηματικούς κλάδους ιδρύει την εταιρεία Υιοί Ν. Νουλίκα Ο.Ε. με κύριο αντικείμενο την εγκατάσταση χιονοδρομικών αναβατήρων και γενικότερα την προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού χιονοδρομικών κέντρων.

1994

Timeline Icon

Η εταιρεία διαγράφει μία εξαιρετική αναπτυξιακή πορεία υλοποιώντας μεγάλα έργα σε όλη την Ελλάδα. Η γκάμα των προϊόντων της εταιρείας εμπλουτίζεται ώστε να παρέχει ένα ολοκληρωμένο πακέτο στους πελάτες. Οι προμηθευτές που επιλέγονται είναι πάντα οι κορυφαίοι στον κλάδο τους ανά τον κόσμο.

2003

Timeline Icon

Εγκαινιάζονται οι νέες υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 2.000 τ.μ. στις οποίες στεγάζονται, συγκεντρωμένα πλέον, όλα τα τμήματα της εταιρείας [πωλήσεις, τεχνική υποστήριξη, ανταλλακτικά και το τμήμα μελετών] ώστε να ανταποκρινόμαστε άμεσα και αποτελεσματικά στις εξελισσόμενες απαιτήσεις των πελατών μας.

1996

Timeline Icon

Έχοντας ως κύριο μέλημα την ικανοποίηση των πελατών μας και την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, τόσο πριν όσο και μετά την πώληση, η εταιρεία προσλαμβάνει και εκπαιδεύει συνεχώς νέο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό. Παράλληλα μεταφερόμαστε σε νέες μεγαλύτερες εγκαταστάσεις για να ικανοποιήσουμε τις αυξανόμενες ανάγκες των επιχειρησιακών δραστηριοτήτων.

2007

Timeline Icon

Τα ηνία της επιχείρησης μεταφέρονται στη νέα γενιά επιχειρηματιών. Ο Γιώργος και ο Αλέξανδρος Νουλίκας αναλαμβάνουν την διοίκηση και οικονομική διαχείριση της εταιρείας.

2011

Timeline Icon

Η Υιοί Ν. Νουλίκα Ο.Ε. εισέρχεται δυναμικά στο χώρο του Facility Management. Η εταιρεία αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία των στελεχών της αναλαμβάνει την λειτουργία, διοικητική υποστήριξη και συντήρηση χιονοδρομικών κέντρων. Μεταξύ αυτών είναι τα χιονοδρομικά κέντρα Παρνασσού, Βόρα, 3-5 Πηγαδιών και Σελίου.

2016

Timeline Icon

Δημιουργήσαμε ένα νέο brand, το Noulikas Urban το οποίο προσφέρει λύσεις για τις ανάγκες θερινής και χειμερινής συντήρησης των δρόμων, τις ανάγκες της πολιτικής προστασίας, την συντήρηση πρασίνου και την καθαριότητα. Επιλέξαμε και προσφέρουμε στην Ελληνική αγορά τις πιο σύγχρονες και καινοτόμες λύσεις.

Πιστοποιήσεις

Η εταιρεία μας έχει τρεις βασικές καταστατικές αρχές: Την παροχή υπηρεσιών υψηλής προστιθέμενης αξίας προς τους πελάτες μας σε συνδυασμό με ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον για τους εργαζόμενους μας αλλά και την βιώσιμη φιλοπεριβαλλοντική ανάπτυξη.

Έχοντας τις αρχές αυτές ως γνώμονα εφαρμόζουμε τα αντίστοιχα συστήματα ποιότητας σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 και ISO 45001:2018.

Πιστοποιήσεις

Εκπαίδευση χειριστών

Προσαρμοσμένη για αρχάριους και έμπειρους χειριστές
Οι προκλήσεις σας είναι το πάθος μας. Επωφεληθείτε από την πολυετή μας εμπειρία και επενδύστε στους χειριστές σας για να βελτιώσετε την ποιότητα των υπηρεσιών που επιτελούν. Με τις στοχευμένες εκπαιδευτικές μεθόδους τόσο στη θεωρία όσο και την πρακτική μεταλαμπαδεύουμε τις γνώσεις μας στους χειριστές σας κατά τη διάρκεια εξατομικευμένων σεμιναρίων. Η εκπαίδευση είναι προσαρμοσμένη πλήρως στις προτεραιότητές σας - ανεξάρτητα από το όχημα ή το μηχάνημα και πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις σας, με τα δικά σας οχήματα.

Εκπαιδευτική Ομάδα
Η ομάδα εκπαίδευσης μας έχει πολυετή εμπειρία σε όλα τα μηχανήματα τα οποία προμηθεύουμε και αποτελείται σε μεγάλο βαθμό από τους τεχνικούς οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την επισκευή και συντήρηση των μηχανημάτων και έτσι μπορούν να προσφέρουν ευρύτερο πεδίο γνώσεων στους χειριστές σας.

Εκπαίδευση χειριστών
media="print" onload="this.media='all'"