Image

Προφίλ Επιχείρησης

Η εταιρεία μας στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 2.000 τ.μ. από το 2003. Όλα τα τμήματα που απαρτίζουν τα δύο brand [Monte Noulikas & Noulikas Urban] συστεγάζονται στις ίδιες εγκαταστάσεις ώστε μέσω της άμεσης και αρμονικής συνεργασίας να μπορούν αν προσφέρουν άμεσα λύσεις στις ανάγκες των πελατών μας έχοντας πάντα ως γνώμονα τις 3 βασικές καταστατικές αρχές:

1. παροχή υπηρεσιών υψηλής προστιθέμενης αξίας προς τους πελάτες μας σε συνδυασμό με ένα

2. ασφαλές εργασιακό περιβάλλον για τους εργαζόμενους μας αλλά και την

3. βιώσιμη φιλοπεριβαλλοντική ανάπτυξη.

Ιστορικό

Η εταιρεία Υιοί Νουλίκα Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1990. Όλα αυτά τα χρόνια της παρουσίας της στην ελληνική αγορά έχει καταγράψει μια επιτυχημένη και ανοδική πορεία στους τομείς δραστηριότητας της, καθώς επιδεικνύει ιδιαίτερη φροντίδα και σοβαρότητα στην επιλογή, το σχεδιασμό και την εκτέλεση όλων των project που αναλαμβάνει.

Στόχος της εταιρείας είναι η διεύρυνση του πεδίου δράσης και η συνεχής βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών της με τη συνεχή εκπαίδευση και κατάρτιση του προσωπικού της, με τον εκσυγχρονισμό και τον εμπλουτισμό του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού της, με την εποικοδομητική συνεργασία με πρωτοπόρους διεθνείς οίκους και τη συνεχή παρακολούθηση των διεθνών τεχνολογικών εξελίξεων στον τομέα της.


1990

Ο Νίκος Νουλίκας, έχοντας διαγράψει μία επιτυχημένη πορεία σε διάφορους επιχειρηματικούς κλάδους ιδρύει την εταιρεία Υιοί Ν. Νουλίκα Ο.Ε. με κύριο αντικείμενο την εγκατάσταση χιονοδρομικών αναβατήρων και γενικότερα την προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού χιονοδρομικών κέντρων.

1994

Η εταιρεία διαγράφει μία εξαιρετική αναπτυξιακή πορεία υλοποιώντας μεγάλα έργα σε όλη την Ελλάδα. Η γκάμα των προϊόντων της εταιρείας εμπλουτίζεται ώστε να παρέχει ένα ολοκληρωμένο πακέτο στους πελάτες. Οι προμηθευτές που επιλέγονται είναι πάντα οι κορυφαίοι στον κλάδο τους ανά τον κόσμο.

2003

Εγκαινιάζονται οι νέες υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 2.000 τ.μ. στις οποίες στεγάζονται, συγκεντρωμένα πλέον, όλα τα τμήματα της εταιρείας [πωλήσεις, τεχνική υποστήριξη, ανταλλακτικά και το τμήμα μελετών] ώστε να ανταποκρινόμαστε άμεσα και αποτελεσματικά στις εξελισσόμενες απαιτήσεις των πελατών μας.

1996

Έχοντας ως κύριο μέλημα την ικανοποίηση των πελατών μας και την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, τόσο πριν όσο και μετά την πώληση, η εταιρεία προσλαμβάνει και εκπαιδεύει συνεχώς νέο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό. Παράλληλα μεταφερόμαστε σε νέες μεγαλύτερες εγκαταστάσεις για να ικανοποιήσουμε τις αυξανόμενες ανάγκες των επιχειρησιακών δραστηριοτήτων.

2007

Τα ηνία της επιχείρησης μεταφέρονται στη νέα γενιά επιχειρηματιών. Ο Γιώργος και ο Αλέξανδρος Νουλίκας αναλαμβάνουν την διοίκηση και οικονομική διαχείριση της εταιρείας.

2011

Η Υιοί Ν. Νουλίκα Ο.Ε. εισέρχεται δυναμικά στο χώρο του Facility Management. Η εταιρεία αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία των στελεχών της αναλαμβάνει την λειτουργία, διοικητική υποστήριξη και συντήρηση χιονοδρομικών κέντρων. Μεταξύ αυτών είναι τα χιονοδρομικά κέντρα Παρνασσού, Βόρα, 3-5 Πηγαδιών και Σελίου.

2016

Δημιουργήσαμε ένα νέο brand, το Noulikas Urban το οποίο προσφέρει λύσεις για τις ανάγκες θερινής και χειμερινής συντήρησης των δρόμων, τις ανάγκες της πολιτικής προστασίας, την συντήρηση πρασίνου και την καθαριότητα. Επιλέξαμε και προσφέρουμε στην Ελληνική αγορά τις πιο σύγχρονες και καινοτόμες λύσεις.

Τεχνική Υποστήριξη - Noulikas Urban

Υψηλής αξίας και πάντα διαθέσιμη
Η συνεχής εκπαίδευση και η καθημερινή επαφή των τεχνιτών μας με τους πελάτες και τα μηχανήματα διασφαλίζουν και εγγυώνται για την αμεσότητα και το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών κατά την παροχή υποστήριξης ή τεχνικής βοήθεια κατά τη διάρκεια επιθεωρήσεων, επισκευών και εργασιών συντήρησης.

Συντήρηση και έλεγχος
Οι προϋποθέσεις για τη βελτιστοποίηση του κόστους λειτουργίας των μηχανημάτων είναι η σωστή συντήρηση και η γρήγορη επισκευή τους. Μειώστε τα λειτουργικά κόστη και αυξήστε τη διάρκεια ζωής και την αξιοπιστία των μηχανημάτων σας μέσω της έγκαιρης διάγνωσης σφαλμάτων. Σας προσφέρουμε γρήγορη και αξιόπιστη τεχνική υποστήριξη για να διασφαλίσουμε ότι τα μηχανήματα σας είναι 100% έτοιμα για εργασία την στιγμή που θα τα χρειαστείτε.

Υψηλή διαθεσιμότητα και υποστήριξη on-site
Είμαστε διαθέσιμοι κάθε μέρα της εβδομάδας καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους. Βασικές αρχές του τμήματος τεχνικής υποστήριξης της Noulikas Urban είναι η ευελιξία και η άμεση ανταπόκριση, επί τόπου, όταν προκύπτουν τεχνικά ζητήματα. 

Τεχνική Υποστήριξη - Noulikas Urban

Εκπαίδευση χειριστών

Προσαρμοσμένη για αρχάριους και έμπειρους χειριστές
Οι προκλήσεις σας είναι το πάθος μας. Επωφεληθείτε από την πολυετή μας εμπειρία και επενδύστε στους χειριστές σας για να βελτιώσετε την ποιότητα των υπηρεσιών που επιτελούν. Με τις στοχευμένες εκπαιδευτικές μεθόδους τόσο στη θεωρία όσο και την πρακτική μεταλαμπαδεύουμε τις γνώσεις μας στους χειριστές σας κατά τη διάρκεια εξατομικευμένων σεμιναρίων. Η εκπαίδευση είναι προσαρμοσμένη πλήρως στις προτεραιότητές σας - ανεξάρτητα από το όχημα ή το μηχάνημα και πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις σας, με τα δικά σας οχήματα.

Εκπαιδευτική Ομάδα
Η ομάδα εκπαίδευσης μας έχει πολυετή εμπειρία σε όλα τα μηχανήματα τα οποία προμηθεύουμε και αποτελείται σε μεγάλο βαθμό από τους τεχνικούς οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την επισκευή και συντήρηση των μηχανημάτων και έτσι μπορούν να προσφέρουν ευρύτερο πεδίο γνώσεων στους χειριστές σας.

Εκπαίδευση χειριστών

Πιστοποιήσεις

Η εταιρεία μας έχει τρεις βασικές καταστατικές αρχές: Την παροχή υπηρεσιών υψηλής προστιθέμενης αξίας προς τους πελάτες μας σε συνδυασμό με ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον για τους εργαζόμενους μας αλλά και την βιώσιμη φιλοπεριβαλλοντική ανάπτυξη.

Έχοντας τις αρχές αυτές ως γνώμονα εφαρμόζουμε τα αντίστοιχα συστήματα ποιότητας σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ISO 9001:2015, OHSAS 18001:2007 και ISO 14001:2015.

Πιστοποιήσεις