Ηλεκτροκίνηση για Δήμους | 100% Επιχορήγηση Αντώνης Τρίτσης
Image

Προφίλ Επιχείρησης

Η εταιρεία μας στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 2.000 τ.μ. από το 2003. Όλα τα τμήματα που απαρτίζουν τα δύο brand [Monte Noulikas & Noulikas Urban] συστεγάζονται στις ίδιες εγκαταστάσεις ώστε μέσω της άμεσης και αρμονικής συνεργασίας να μπορούν αν προσφέρουν άμεσα λύσεις στις ανάγκες των πελατών μας έχοντας πάντα ως γνώμονα τις 3 βασικές καταστατικές αρχές:

1. παροχή υπηρεσιών υψηλής προστιθέμενης αξίας προς τους πελάτες μας σε συνδυασμό με ένα

2. ασφαλές εργασιακό περιβάλλον για τους εργαζόμενους μας αλλά και την

3. βιώσιμη φιλοπεριβαλλοντική ανάπτυξη.

Τεχνική Υποστήριξη - Noulikas Urban

Υψηλής αξίας και πάντα διαθέσιμη
Η συνεχής εκπαίδευση και η καθημερινή επαφή των τεχνιτών μας με τους πελάτες και τα μηχανήματα διασφαλίζουν και εγγυώνται για την αμεσότητα και το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών κατά την παροχή υποστήριξης ή τεχνικής βοήθεια κατά τη διάρκεια επιθεωρήσεων, επισκευών και εργασιών συντήρησης.

Συντήρηση και έλεγχος
Οι προϋποθέσεις για τη βελτιστοποίηση του κόστους λειτουργίας των μηχανημάτων είναι η σωστή συντήρηση και η γρήγορη επισκευή τους. Μειώστε τα λειτουργικά κόστη και αυξήστε τη διάρκεια ζωής και την αξιοπιστία των μηχανημάτων σας μέσω της έγκαιρης διάγνωσης σφαλμάτων. Σας προσφέρουμε γρήγορη και αξιόπιστη τεχνική υποστήριξη για να διασφαλίσουμε ότι τα μηχανήματα σας είναι 100% έτοιμα για εργασία την στιγμή που θα τα χρειαστείτε.

Υψηλή διαθεσιμότητα και υποστήριξη on-site
Είμαστε διαθέσιμοι κάθε μέρα της εβδομάδας καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους. Βασικές αρχές του τμήματος τεχνικής υποστήριξης της Noulikas Urban είναι η ευελιξία και η άμεση ανταπόκριση, επί τόπου, όταν προκύπτουν τεχνικά ζητήματα. 

Τεχνική Υποστήριξη - Noulikas Urban